info@strandrestaurantwerelds.nl 070 2051139
Offerte
Offerte

Surfen scheveningen – een van de beste surfspots in Nederland

Scheveningen is misschien wel het bekendste strand van Nederland en daarmee gelijk ook één van de beste surfspots in Nederland. Het heeft de perfecte combinatie van wind, strand en golven om surfers van verschillende niveaus aan te trekken. Of je jou een beginner bent of al een ervaren surfer, surfen doe je op Scheveningen. Er zijn aan dit mooie strand dan ook diverse surfclubs en -scholen te vinden, die lessen aanbieden aan zowel beginners als gevorderden. Surflessen zijn een goede manier om te leren surfen en de basisvaardigheden onder de knie te krijgen.

Tijd om te surfen Scheveningen

De beste tijd om te surfen in Scheveningen is in de herfst en in de winter, in deze seizoenen zijn de golven namelijk hoger en krachtiger. Als je een beginner bent en/of nog nooit gesurfd hebt is het wel verstandig om met een ervaren instructeur te gaan surfen en een geschikte surfspot te vinden. De meest populaire surfspots op Scheveningen zijn het Zuiderstrand en het Noorderstrand. Hier worden dan ook regelmatig competities gehouden.

Contact

De Pier

Wie denkt aan Scheveningen, denkt bijna automatisch aan de Pier van Scheveningen. Sinds de zomer van 2015 is de Pier weer open voor publiek. De vernieuwde Pier is een echte foodboulevard met een mooi aanbod. Zo vind je er streetfood, terrassen, restaurants, bars, winkels, de mogelijkheid tot bungeejumpen en een reuzenrad. Het reuzenrad biedt een prachtig uitzicht over de boulevard van Scheveningen en de Noordzee. Helemaal into de Pier? Dan is er zelfs een mogelijkheid om te overnachten in luxe suites.

De Pier is 365 dagen per jaar geopend en gratis toegankelijk voor jong en oud.

  • Bungy Jump Holland: Bungy Jump Holland is er voor als je graag wilt bungeejumpen boven zee.
  • Beach Burgers & Beers: een nieuwe horecagelegenheid waarbij je geniet van een nieuw hamburgerconcept.
  • Health Lab De Pier: dé attractie voor liefhebbers van ontspanning en sport.
  • Reuzenrad: in het Reuzenrad op De Pier geniet je van een spectaculair uitzicht op de Noordzee, Scheveningen en Den Haag.

Andere watersporten

Naast surfen zijn er ook tal van andere watersporten die je kunt beoefenen op Scheveningen, denk bijvoorbeeld aan kitesurfen en windsurfen. Deze watersporten vereisen wel wat meer vaardigheden en ervaring maar ook voor deze sporten zijn er voldoende plekken waar je lessen kan volgen.

Surfen in Scheveningen is een leuke manier om te genieten van de zee en de mooie golven. Of je nou een beginner of een ervaren surfer bent, er zijn een hoop opties om uit te kiezen. Het is wel belangrijk dat je je eigen veiligheid vooropstelt en respect toont voor andere surfers en strandgangers.

Eten na het surfen

Surfen is een intensieve sport en na het surfen ben je hoogstwaarschijnlijk uitgeput en kan je wel een goede maaltijd gebruiken. Bij Strandrestaurant Werelds bieden wij een zeer uitgebreide menukaart met internationale gerechten. Ons strand restaurant is gevestigd aan de Noordzijde van de boulevard en we zijn te onderscheiden dankzij onze natuurlijke kleurtinten en internationale allure. Wil jij ons graag een bezoekje brengen na het surfen? Dan heten wij je van harte welkom bij ons sfeervolle restaurant om een hapje te komen eten. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.