Over ons

Nieuwkomers op Scheveningen

Strandrestaurant Werelds

Strandrestaurant Werelds is dé nieuwkomer op het strand van Scheveningen. Gevestigd aan de Noordzijde van De Pier onderscheidt Strandrestaurant Werelds zich met haar kleuren, eten en haar internationale allure.

Onbezorgd genieten op blote voeten in de zon of lekker relaxen bij één van de open haarden; Strandrestaurant Werelds biedt de ambiance en service waardoor een bezoek een kleine vakantie voelt.

De uitgebreide internationale kaart met gerechten ondersteunt dit gevoel. Vanuit verschillende continenten geeft het menu een verrassende en varieerde wending op een heerlijk dagje Scheveningen strand.

U kunt bij ons ook terecht voor uw borrels, feesten en partijen. De unieke locatie geeft vele mogelijkheden voor een geslaagd samenzijn. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze visie, onze belofte

Eerlijk, gedreven en professioneel. Maar vooral genieten! Daar staan wij voor. Onze gasten een beleving bezorgen met ons brede assortiment van heerlijkheden tegen betaalbare prijzen. Dat zijn in onze ogen de ingrediënten welke zorgen voor een unieke ervaring.

Wij zullen er elke dag alles aan doen om onze gasten het zo naar hun zin te maken. Zodat een bezoek aan Strandrestaurant Werelds een tevreden en ontspannen gevoel achter laat.

Werken bij Strandrestaurant Werelds

Werken bij

Strandrestaurant Werelds

In het zonnetje aan zee.

Heb je ervaring en heb je zin om hard mee te werken aan onze nieuwe zaak in een ontspannen omgeving? Ben je spontaan, vriendelijk, servicegericht en kun je goed samenwerken? Stuur dan jouw motivatie met CV en foto naar Noor Slotboom, info@strandrestaurantwerelds of 06 – 51.43.10.77.

Voor het nieuwe strandseizoen 2020 (mei – oktober) zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons team komen versterken. Op dit moment zijn er vacatures voor de volgende functies:

  • Kelners/serveersters met ervaring
  • Barkeeper
  • Zelfstandig werkend kok
  • Keukenhulp (We kunnen je alles leren echter moet je wel willen)

Klinkt goed? Stuur je motivatie met CV naar info@strandrestaurantwerelds.nl

Stages

Voor de periode april – oktober 2020 zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiaires!!
Inhoud Stage:

Alle werkzaamheden m.b.t. het organiseren van een bedrijfsuitje.
Kantoor 50%: telefoon/verkoop/offertes/bevestigingen/briefings.
Uitvoering 50%: opbouw/ontvangst/uitleg/activiteitenbegeleiding/afbouw.

Heb of ben jij:

  • 2e, 3e of 4e jaars MBO of HBO student ( NHTV, MBO recreatie/toerisme, sport management etc…)
  • 3/4 maanden beschikbaar in de periode mei – oktober
  • geen 9-5 mentaliteit
  • flexibel en klantgericht
  • goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Denk jij dat deze afwisselende stage iets voor jou is? Stuur dan je motivatie met CV naar info@strandrestaurantwerelds.nl