info@strandrestaurantwerelds.nl 070 2051139
Offerte
Offerte

Vergaderen aan het strand

Het vergaderen in een suffe kantoorruimte leidt niet tot de meest inspirerende en creatieve ideeën. Daarom is het af en toe goed even daaraan te ontsnappen. Wat is er dan beter dan vergaderen aan het strand? Restaurant Werelds is de ideale vergaderlocatie op Scheveningen en vooral als de faciliteiten en omgeving perfect zijn. Wij zijn daarom de perfecte partner voor vergaderingen. Ons team is professioneel, toegewijd, enthousiast en betrokken. Wij helpen u graag mee om van uw vergadering aan het strand een succes te maken. 

In alle rust vergaderen, ontspannen en genieten. Strandtent Werelds biedt jullie een prachtige setting en mooie arrangementen voor vruchtbare vergaderingen. Vergaderen in Scheveningen bij strandtent Werelds, het is dé vergaderlocatie waar Wereldse ideeën ontstaan.

Vraag offerte aan

Vergaderlocatie op Scheveningen

Bij Werelds bieden we meerdere vergaderruimtes, om te vergaderen aan het strand. Deze ruimtes zijn geschikt voor kleinere en grotere groepen, per uur, dagdeel of dag te huur. Wij bieden diverse vergaderarrangementen en – indien gewenst – aanvullende teambuilding activiteiten. De vergadering gezellig afsluiten met een borrel of diner? Wij serveren jullie na afloop graag Wereldse borrels & bites. Kies voor strandrestaurant Werelds!

 • Betrokken en toegewijd team 
 • Inspirerende locatie, zitplaats 620 personen
 • Feesten & evenementen voor 1000+ personen
 • Wereldse sfeer, internationale keuken
 • Diverse vergader- en borrelarrangementen
 • Incl. flipover, Wifi, TV, Beamer, audio & microfoon
 • Uiteenlopende activiteiten & workshops
 • Vergadering van begin tot eind geregeld
 • Goed te bereiken, parkeergelegenheid nabij

Kleine en grote vergaderruimtes

Er is voor elk vergader gezelschap een perfecte vergaderruimte beschikbaar. Het is dus evengoed mogelijk om met een kleine groep te komen vergaderen als met een grote groep. Bovendien zijn wij flexibel als het gaat om de tijdsindeling. Bijvoorbeeld als je een uur wilt vergaderen of een dagdeel of een hele dag. Ook heeft restaurant Werelds diverse vergaderarrangementen beschikbaar. Wil je de vergadering aan het strand op een originele manier afsluiten? Daarvoor hebben wij eveneens verschillende mogelijkheden.

Een gezellige afsluiting

Hoe leuk is het om na de vergadering een gezellige afsluiting te hebben. Bij restaurant Werelds zorgen wij daarvoor. Bijvoorbeeld met een uitgebreid diner. Of alleen met een borrel om nog even na te kletsen. Borrel & bites is daarvoor een ideaal concept. Zo is het ook mogelijk om op een andere manier invulling te geven aan de gezellige afsluiting. Een andere optie is het vergaderen combineren met teambuilding activiteiten. Het mag voor zich spreken dat het strand voor onze deur zich daar natuurlijk perfect voor leent. Naast de uiteenlopende activiteiten zijn er mogelijkheden om workshops te volgen.

Een sfeervolle setting

De setting is zowel binnen als buiten ons restaurant aan zee bijzonder sfeervol. Onze inspirerende omgeving zorgt voor bruisende ideeën. In deze prachtige omgeving vergaderen heeft nog meer voordelen. De vergadering verloopt namelijk veel efficiënter. Ook dat is te danken aan de inspirerende omgeving met het strand en de zee. Ons restaurant bevindt zich aan de prachtige boulevard van Scheveningen. Een schitterend uitzicht is dan ook gegarandeerd. Na de vergadering is niemand vermoeid en er is alle ruimte om volop te genieten van de mooie omgeving.

Alle faciliteiten om te vergaderen

Het is natuurlijk belangrijk dat je de beschikking hebt over alle faciliteiten die voor de vergadering nodig zijn. Die zijn bij ons dan ook aanwezig. Zo is er onder meer gebruik te maken van een televisie, beamer, audio & microfoon, wifi en een flipover. Ons professionele en toegewijde team regelt zelfs graag de hele bijeenkomst van het begin tot het einde. Het is verder prettig om te weten dat de bereikbaarheid van ons restaurant aan het strand in Scheveningen prima is. Dat geldt zowel voor degene die met het openbaar vervoer komen als met de auto. In de directe omgeving is er parkeergelegenheid beschikbaar.

 • Wifi
 • Flipover
 • Beamer
 • Televisie
 • Audio & microfoon

In alle seizoenen vergaderen

Strandrestaurant Werelds in Scheveningen is het hele jaar door geopend. Je hebt dan ook de mogelijkheid om in elk seizoen bij ons te vergaderen. Het is natuurlijk ideaal als de zon schijnt met een mooie blauwe lucht. Zelfs als dat niet het geval is, blijft onze vergaderlocatie uniek. Een stevige herfststorm maakt de gedachten leeg tijdens een wandeling. Dat is een ideale basis voor een vergadering, want dan ontspruiten de creatieve ideeën. Bovendien is onze vergaderlocatie op Scheveningen van binnen net zo sfeervol als buiten.

Een Wereldse strandtent in Scheveningen

Strandtent Werelds doet het nét even anders. Een bijzonder en ruim restaurant aan de boulevard van Scheveningen. Een prachtig uitzicht en een sfeervolle setting – zowel binnen als buiten. Goed vergaderen en ontspannen nagenieten in een prachtige omgeving. Wereldse ideeën ontstaan bij vergaderlocatie Werelds in Scheveningen.

Capaciteit Werelds Scheveningen

 • Binnen: 150 personen (staand) / 85 personen (zittend)
 • Box: 125 personen (staand) / 76 personen (zittend
 • Terras voorzijde: 100 personen (staand) / 78 personen (zittend)
 • Podium: 250 personen (staand) / 180 personen (zittend)
 • Voorterras: 400 personen (staand) / 180 personen zittend
 • Mogelijkheid gebruik strand voor feesten met +1000 personen

Offerte voor vergaderen aan het strand in Scheveningen

Wij stellen je graag in de gelegenheid om een offerte aan te vragen om aan het strand te vergaderen. Dat is geheel gratis en vrijblijvend. Of heb je eerst nog vragen over onze vergaderlocatie aan het strand in Scheveningen? Neem dan ook gerust contact op. Wij beantwoorden graag al je vragen. Vraag direct een offerte aan. Of bel voor vragen naar telefoonnummer 070 2051139. Wij zijn ook per mail te bereiken via het e-mailadres info@strandrestaurantwerelds.nl.

Vraag offerte aan