info@strandrestaurantwerelds.nl 070 2051139
Offerte
Offerte

Lekkerste lunch van Scheveningen

Voor de lekkerste lunch in Scheveningen kom je naar Werelds! Ons restaurant bevindt zich op een prachtige locatie aan de boulevard van Scheveningen en beschikt over alle ingrediënten om er een onvergetelijke middag van te maken. Er is altijd een lunch arrangement Scheveningen die aan je wensen voldoet. Maak kennis met ons restaurant, een bijzondere sfeer en plaats vandaag nog een reservering in onze horecagelegenheid. Lunchen in Scheveningen heeft nét dat beetje extra. We verwelkomen je graag in het mooiste restaurant dichtbij de pier van Scheveningen.

Lunchmenu van strandrestaurant Werelds

In je zoektocht naar een Scheveningen lunch werp je graag een blik in de menukaart, nietwaar? Wat staat er zoal op de menukaart van ons restaurant? Wij garanderen jou een werelds menu boordevol culinaire verrassingen. Dit gaat op voor zowel de lunch als het diner. Elk gerecht op de menukaart bereiden we met verse ingrediënten waardoor je verzekerd bent van een ultieme smaakbeleving. Dit kan ook niet anders, want strandrestaurant Werelds beschikt over een ‘wereldse’ keuken en een toegewijd team van professionals die een toplunch voor jou bereiden. Bekijk onze menukaart en ga voor een gerecht wat er voor jou uitspringt. Glutenvrij lunchen is natuurlijk ook mogelijk in ons restaurant.

Strandrestaurant geschikt voor kinderen

Strandrestaurant Werelds heeft een prachtige ligging op het strand en biedt een spectaculair uitzicht op zee. Bovendien is ons restaurant ook uitermate geschikt voor kinderen. Zo zijn er speciale kindermenu’s en is er voldoende speelgoed aanwezig. Kinderen hoeven zich daarom niet te vervelen. Lekker lunchen in Scheveningen inclusief kinderen is dus ook een optie.

Wil je je moeder verrassen op Moederdag? Werelds is dé locatie voor een Moederdag lunch Scheveningen. Wat voor reden je ook hebt om te komen lunchen, Werelds is dé locatie voor vele onvergetelijke momenten. Op feestdagen is het handig om vooraf te reserveren zodat je niet te maken krijgt met een teleurstelling. Kortom: lunchen Scheveningen is bij jong en oud in trek, vooral als je de keuze maakt voor strandrestaurant Werelds.

Goedkoop lunchen in Scheveningen

Zowel voor liefhebbers van vlees en vis is ons restaurant een uitstekende keuze. Dit geldt ook voor vegetariërs en veganisten. Er valt altijd genoeg te kiezen zonder dat het je ergens aan ontbreekt. Het team van Werelds doet er alles aan om het jou en je gasten naar de zin te maken. Informeer ook gerust naar onze wijnkaart en schroom niet om je eet- of dieetwensen aan ons door te geven.

We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt en daar hoort een passende lunch bij. Lekker lunchen Scheveningen op een fantastische locatie aan zee? Kom langs en maak kennis met ons veelzijdige aanbod wereldse gerechten die ook nog eens goed betaalbaar zijn.

Alle mogelijkheden

Naast lunchen Scheveningen kan je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten of het vieren van je bruiloft. Zoek je een geschikte locatie om bijvoorbeeld aan teambuilding te doen of trouw je graag aan het strand, maar wel in Nederland? De mogelijkheden bij strandtent Werelds zijn eindeloos. Dit maakt onze locatie aantrekkelijk voor zowel ondernemers als particulieren. Wil je weten wat er zoal mogelijk is binnen je budget? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Waarom je kiest voor lunchen bij strandrestaurant Werelds

Het is vanwege meerdere redenen interessant om bij ons te komen lunchen. Welke voordelen bieden we jou in ons restaurant en wat maakt het aantrekkelijk om bij ons een hapje te komen eten?

  • We bieden je tijdens een lunch een prachtig uitzicht op zee.
  • We garanderen je een bijzondere sfeer en de keuze uit een veelzijdige menukaart.
  • Werelds biedt mogelijkheden om te lunchen, dineren, privé feestjes en diverse andere activiteiten.
  • Er is altijd voldoende parkeergelegenheid bij Werelds en we zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.
  • Er zijn mogelijkheden om zowel binnen als buiten te genieten van een voortreffelijke lunch.
  • Ons volledige team is er op gebrand om je een fantastische ervaring te bieden in ons unieke strandrestaurant.

Lunchen Scheveningen? Neem contact op

Ben je enthousiast of is je interesse gewekt en wil je een reservering plaatsen in ons restaurant of wil je vanwege een andere reden contact? Bel ons op  070 2051139 of stuur voor meer informatie een e-mail . We helpen je graag verder bij je keuze voor fantastisch lunchen Scheveningen in ons restaurant.

Neem contact op