info@strandrestaurantwerelds.nl 070 2051139
Offerte
Offerte

Wereldse gerechten waar iedereen van smult

Wil je graag een avondje uit eten en doe je dit het liefst in een spectaculaire omgeving? Kom eten én royaal genieten bij ons restaurant Scheveningen dichtbij Den Haag. Werelds is een restaurant op een schitterende locatie met uitzicht op zee. Ieder menu in ons restaurant wordt met zorg samengesteld en daarom serveren wij de lekkerste gerechten voor een brede doelgroep.

We laten je graag kennismaken met een veelzijdigheid aan gerechten en producten uit de internationale keuken. Geef jezelf en ook anderen een fantastisch cadeau door te komen eten en drinken in ons restaurant Scheveningen. De boulevard van Scheveningen is de perfecte locatie voor een onvergetelijk avondje uit met je partner, familie, vrienden en/of vriendinnen. Bij Werelds zijn alle ingrediënten aanwezig voor een bijzondere belevenis aan zee.

 

Neem contact op

Restaurant Scheveningen Heerlijk eten en drinken bij ons

In ons strandrestaurant Scheveningen heb je altijd de keuze uit een veelzijdige menukaart. Ons wereldse menu staat boordevol culinaire verrassingen. We werken zoveel mogelijk met lokale producten en altijd met verse producten. Smul onder andere van een heerlijk vers broodje, een uitgebreide lunch of een exclusief hoofdgerecht.

Ook met kinderen houden we rekening. Zij hebben de keuze uit diverse kindermenu’s. Kom je geen hapje eten, maar gaat je voorkeur uit naar een avondje gezellig borrelen met vrienden en vriendinnen? Je doet het in ons unieke strandrestaurant. Zowel voor een hapje eten als een borreluurtje zit je bij ons helemaal goed. Ons team bezorgt jou en je gasten een fantastische avond in ons exclusieve restaurant aan zee. Benieuwd waar je kunt parkeren in Scheveningen? 

 

Bekijk de menukaart

Lunchen of dineren in een sfeervolle omgeving

Zowel lunchen als dineren doe je in een ons bijzondere strandrestaurant. Hoe mooi is het om te eten met een fantastisch uitzicht op zee? Zowel binnen als buiten zijn er mogelijkheden om te eten en te drinken. Geniet van een wijntje of gerecht met je voeten in het zand of neem een plaats in bij de haardtafels onder onze overkapping. Een compleet diner, BBQ, Walking Diner of Borrels & Bites of privé feesten, bij ons kan het allemaal. Bij Werelds staan we daarom garant voor een bijzondere sfeer in een schitterende omgeving.

Hoe bijzonder is het om vanaf je plek in ons restaurant de zon in zee te zien zakken? Laat je daarom verrassen en maak een reservering in ons restaurant in Scheveningen voor een onvergetelijke dag of avond of bezoek onze website voor een eerste kennismaking met ons strandrestaurant.

Een aangename ervaring voor iedere gast

In ons restaurant zetten we in op een unieke belevenis voor al onze gasten. Dit zie je terug in de warme ontvangst en een sfeervolle entourage, maar ook hoe we rekening houden met de wensen van mensen die bij ons komen eten en drinken. Zo horen we graag wat je specifieke wensen zijn omtrent eten en houden we te allen tijde rekening met allergieën en andere dieetwensen. Geef ze gerust aan ons door, want het gaat er om dat je een fantastische ervaring opdoet in ons restaurant aan het strand.

Ben je kortgeleden ten huwelijk gevraagd en wil je je trouwfeest vieren bij Werelds? We gaan graag met je in gesprek over hoe we jou en je bruiloftsgasten een onvergetelijke dan kunnen bezorgen.

Waarom je een keuze maakt voor Werelds restaurant Scheveningen

Bij Werelds vinden we het te allen tijde belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens een lunch, diner of borrel. Wat maakt het nog meer de moeite waard om bij ons een hapje te komen eten? Wij laten je graag kennismaken met al onze voordelen:

  • We laten je graag kennismaken met diverse heerlijkheden uit onze regio.
  • We werken uitsluitend met verse producten en veelzijdig aanbod biologische en duurzame producten.
  • We houden altijd rekening met allergieën of speciale wensen.
  • We werken met een toegewijd team om het jou en je gasten naar de zin te maken.
  • Werelds is een ideale locatie voor bedrijfsfeesten, verjaardagen, feestjes en trouwfeesten.

Neem contact op met Werelds Restaurant in Scheveningen

Genieten van een fantastisch gerecht of lekker drankje in een prachtige omgeving dichtbij Den Haag? Kom genieten in ons Werelds restaurant Scheveningen. We zien jou en je partner of familie en vrienden graag verschijnen in ons restaurant en zijn er op gebrand om het iedereen naar de zin te maken. Stuur ons een e-mail of neem op een andere manier contact met ons op voor het plaatsen van een reservering of voor het doorgeven van je wensen. We helpen je graag bij het vormgeven van een onvergetelijk moment in ons restaurant.

 

Neem contact op