info@strandrestaurantwerelds.nl 070 2051139
Offerte
Offerte

Informatie parkeren

Je wilt weten waar je gemakkelijk de auto kan parkeren en wat de kosten hier van zijn. Strandrestaurant Werelds zet de mogelijkheden voor parkeren Scheveningen voor je op een rij en vertelt je graag waar goedkoop parkeren mogelijk is. Gratis parkeren in Scheveningen is in het hoogseizoen vrijwel onmogelijk. Daarnaast voorzien we je van praktische informatie als je met de fiets, het openbaar vervoer of de taxi reist.

Parkeren in Scheveningen: alle mogelijkheden op een rij

Scheveningen is erg druk en daarom is het belangrijk vooraf te bekijken waar je kunt parkeren. Vooral in de zomer is het bij het Scheveningse strand druk met auto’s. De meeste parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend. Op de boulevard van Scheveningen zijn in totaal 11 invalidenparkeerplaatsen te vinden. In Scheveningen parkeren kan op diverse plekken en daarom zetten we de parkeer opties voor je op een rij. Ben je benieuwd naar de kosten van parkeren? lees dan verder. 

 • Interparking – Noord boulevard: De uitgang van de parkeergarage komt precies uit voor de trap van restaurant Werelds. Er zijn 670 parkeerplaatsen aanwezig. 
 • Zwarte Pad: Parkeerterrein Zwarte Pad ligt aan de noordkant van de Scheveningse boulevard. Er is plaats voor 450 auto’s en betaald parkeren geldt alleen van 1 maart tot 1 november.
 • BKS Parking – Strand: Parking Scheveningen Bad is de grootste parking van Scheveningen en biedt plaats aan 2.030 auto’s.
 • BKS Parking – Kurhaus: dit is de oudste en bekendste parking van Scheveningen en er zijn 250 parkeerplaatsen.
 • Parkeergarage Havenkwartier: Dit is een ideale parkeergarage voor een dagje strand of een bezoekje aan ons restaurant en biedt plaats aan 93 auto’s.
 • Parkeergarage Boulevard: een prettige parkeergarage dichtbij Pathé Scheveningen als je voor een dagdeel of een complete dag een betaalbare parkeerplek zoekt.
 • Noordelijk Havenhoofd: dit parkeerterrein heeft een capaciteit van 390 parkeerplaatsen.

Wat kost parkeren in Scheveningen?

Goedkoop parkeren Scheveningen is zeker mogelijk. Wat zijn de parkeerkosten voor een dag parkeren Scheveningen en een bezoek aan ons strandrestaurant?

 • Zwarte Pad: de parkeerkosten bedragen € 2,60 per uur en is er een maximaal dagtarief van € 15,70.
 • BKS Parking – Strand: je betaalt € 0,80 per 15 minuten en het maximale dagtarief is € 19,20.
 • BKS Parking – Kurhaus: je betaalt € 2,40 per uur en maximaal € 19,20 per dag.
 • Parkeergarage Havenkwartier: het eerste uur is gratis, daarna betaal je € 5,- per uur.
 • Parkeergarage Boulevard: hier kan je een volledige dag parkeren voor een bedrag van € 12,50.
 • Noordelijk Havenhoofd: je betaalt € 3,60 per uur en maximaal € 21,70 per 24 uur.

Openbaar vervoer naar strandrestaurant Werelds

Strandrestaurant Werelds is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Je stapt uit bij treinstation Den Haag Holland Spoor of Den Haag Centraal en je reist vervolgens met de bus of tramlijn 1, 9 of 11 verder naar Strand-Noord 54 in Scheveningen. Vanaf Den Haag Centraal kun je ook met de bus afreizen naar het strand van Scheveningen en wel met buslijn 22. Je hoeft tijdens de rit niet over te stappen. Binnen 15 minuten ben je vanaf beide stations op het strand van Scheveningen. Plan je reis handig van te voren in via 9292.

Bereik restaurant Werelds met de fiets of taxi

Ga je parkeren Scheveningen liever uit de weg en gaat je voorkeur uit om ons strandrestaurant met de fiets te bereiken? Naast onbewaakte parkeerplekken voor fietsen kan je ook betaald je fiets parkeren bij de bewaakte fietsenstallingen van Biesieklette. Ze liggen direct aan het strand. Handig als je bijvoorbeeld met een OV-fiets afreist naar ons strandrestaurant. Parkeren Scheveningen brengt voor jou wellicht de nodige stress met zich mee. Gelukkig kan je ook een taxi boeken naar restaurant Werelds. Naast de bekende taxicentrales kan je ook de keuze maken voor bijvoorbeeld taxidienst Uber. Houd naast een starttarief rekening met een kilometertarief en tijdtarief. Ben je met de boot afgereisd naar Scheveningen? Dan kan je lopend een bezoek brengen aan ons restaurant.

Kom eten in Scheveningen

Breng je een dagje door in Den Haag en wil je je dag op een goede manier afsluiten? Kom dineren in strandrestaurant Werelds en profiteer van de diverse parkeermogelijkheden, reis met het openbaar vervoer of boek een taxi. Wil je contact met onze strandtent? Neem contact op via telefoonnummer 070 2051139  voor het plaatsen van een reservering of stuur een e-mail  voor het inwinnen van meer informatie. We staan je altijd graag te woord.