info@strandrestaurantwerelds.nl 070 2051139
Offerte
Offerte

Bedrijfsfeesten

Op zoek naar een perfecte locatie om een spetterend bedrijfsfeest in Scheveningen te organiseren? Vier het feest bij Strandrestaurant Werelds met de perfecte setting. Wij bieden je een ruime keuze als het gaat om de invulling van het bedrijfsfeest. Bovendien staat ons enthousiaste en betrokken team geheel tot je beschikking. Het is zelfs mogelijk om de hele organisatie van het feest aan ons uit handen te geven.

Beachclub Scheveningen is zowel de perfecte spot voor een gezellige bedrijfsborrel tot uitbundige personeelsfeesten. Ons paviljoen bevindt zich op een unieke locatie aan het strand. Het ideale decor is al aanwezig. Alleen jullie ontbreken nog om het feest compleet te maken.

 

Vraag offerte aan

Bedrijfsfeest Scheveningen: originele feestarrangementen

Heb je al ideeën over de invulling van het bedrijfsfeest? Strandrestaurant helpt je graag mee om een origineel programma vast te stellen. Er is van alles mogelijk. Zo is een bedrijfsborrel bijvoorbeeld perfect te combineren met teambuildingactiviteiten. Op het strand is er alle gelegenheid om sportief en actief bezig te zijn. Overigens is het ook mogelijk om voor het hele team een creatieve workshop te volgen. Ons betrokken team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Wil je alleen een leuke borrel met culinaire hapjes of een groots feest met live muziek of een dj? Strandrestaurant Werelds regelt het allemaal in een internationale sfeer. Wij bieden ook verschillende culinaire arrangementen aan om feest te vieren met collega´s. Bijvoorbeeld in de vorm van het Borrel & Bites concept of met een heerlijke BBQ met uitzicht op zee.

Samen volop genieten van de lekkerste hapjes, drankjes én heerlijke muziek. Uitzicht op zee, de voeten in het zand. We bieden originele borrel-, en feestarrangementen en uiteenlopende groepsactiviteiten – geschikt voor diverse teams en gelegenheden. Ons betrokken team staat voor jullie klaar van begin tot eind. Een Werelds bedrijfsfeest om nooit te vergeten.

 

 

 

 • Betrokken en toegewijd team 
 • Wereldse locatie aan strand Scheveningen
 • Mooie ruimtes, zitplaats voor 620 personen
 • Evenementen & feesten voor 1000+ personen
 • Diverse borrel- en feestarrangementen
 • Internationale sfeer én keuken 
 • Volledig verzorgd bedrijfsfeest
 • Uiteenlopende workshops voor hele team
 • Goed te bereiken, parkeergelegenheid nabij

Volledig verzorgd bedrijfsfeest in Scheveningen

Het is al ideaal dat wij de beste locatie hebben voor het personeelsfeest in Scheveningen. Het is helemaal perfect dat je de organisatie van het bedrijfsfeest geheel uit handen kunt geven. Onze toegewijde medewerkers regelen graag alles om er een spetterend en onvergetelijk feest van de te maken. Een feest zoals jij het graag ziet, maar dan wel helemaal door ons georganiseerd. Uiteraard houden wij vanaf het begin af aan rekening met jouw wensen. Daarom komen wij ook graag met je in gesprek. Een inventarisatie van de wensen is het startpunt om tot een geweldig bedrijfsfeest te komen. Wij hebben de expertise in huis om er een knalfeest voor je bedrijf van te maken. Daarom denken wij natuurlijk met je mee om tot de perfecte invulling te komen.

Misschien wil je wel een thema verbinden aan je feest. Dan zorgen wij ervoor dat het thema in alle opzichten tot uiting komt. Of misschien wil je helemaal geen thema, maar is de muzikale omlijsting het meest belangrijk. Er is echt van alles mogelijk. Mocht je zelf nog geen idee hebben over de invulling dan komt onze creatieve inslag goed van pas. Het is voor ons belangrijk dat al jullie wensen vorm krijgen en dat het een geslaagd feest gaat zijn.

Uitstekende bereikbaarheid met OV en auto

De bereikbaarheid voor het bedrijfsfeest in Scheveningen is natuurlijk van groot belang. Strandrestaurant Werelds heeft het ook wat de bereikbaarheid betreft goed voor elkaar. De medewerkers van je bedrijf hebben de mogelijkheid om met het openbaar vervoer te komen. Onze locatie voor bedrijfsfeesten is met het openbaar vervoer namelijk prima te bereiken. Komen er personeelsleden met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid voor kleine en grote personeelsfeesten in de nabij omgeving van Strandrestaurant Werelds. Wij zijn gevestigd aan Strand-Noord 54 op de allermooiste plek aan het strand van Scheveningen.

Onderscheidend in ambiance met internationaal karakter

Strandrestaurant Werelds in Scheveningen is op meerdere punten onderscheidend. Zo is er sprake van een sfeervolle en natuurlijke ambiance. Uiteraard gecombineerd met fantastisch eten en met een internationale allure. Ons restaurant met paviljoen bevindt zich op een perfecte locatie aan de Noordzijde van de boulevard. De natuurlijke kleurstelling laat onze locatie voor bedrijfsfeesten op natuurlijke wijze in de omgeving opgaan.

Hier voelt iedereen zich meteen relaxt en is de sfeer ongedwongen. De kwaliteit staat hoog in het vaandel en niet alleen als het gaat om lekker eten. Ook de service krijgt bij ons de aandacht die het verdient en zelfs meer dan dat. De betrokkenheid van onze medewerkers is enorm groot. Daarom is het ook ideaal om je bedrijfsfeest in Scheveningen bij ons te vieren.

 

 • Bijzonder strandrestaurant
 • Sfeervolle ambiance
 • Natuurlijke kleurtinten
 • Internationale allure
 • Noordzijde boulevard van Scheveningen
 • Relaxt gevoel
 • Ongedwongen sfeer
 • Perfecte kwaliteit in alle opzichten
 • Betrokken en enthousiaste medewerkers

 

Het hele jaar door beschikbaar voor personeelsfeesten

Strandrestaurant Werelds is het hele jaar door de perfecte locatie voor het houden van personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. In de zomer is het natuurlijk fantastisch als het mooi weer is om buiten feest te vieren. Het is toch geweldig om buiten op het strand met uitzicht op zee en met muziek volop te genieten. Of natuurlijk met een uitgebreide BBQ, want dat is helemaal fantastisch in de zomer of in het voorjaar op een mooie dag.

Zelfs als het weer wat minder is, hebben wij de beste setting om feest te vieren. Wij zorgen er altijd voor dat het een Werelds bedrijfsfeest gaat zijn met een onvergetelijke herinnering voor het personeel. Alle ingrediënten zijn daarvoor aanwezig en uiteraard onze fantastische keuken.

Capaciteit voor kleine en grote personeelsfeesten

Strandrestaurant Scheveningen beschikt over capaciteit om zowel kleine bedrijfsfeesten als grote feesten tot een succes te maken. In totaal zijn er zitplaatsen beschikbaar voor 620 personen. De capaciteit is nog groter als het gaat om feesten en evenementen. Wij hebben bij gebruik van het strand voor onze deur ruimte voor meer dan 1.000 personen. Op het voorterras hebben wij staanplekken voor 400 personen en zitplekken voor 180 personen. Bij het podium zijn er 250 staanplekken en 180 zitplekken beschikbaar.

Het terras aan de voorzijde voorziet in 100 staanplaatsen en 78 zitplaatsen. Dan hebben wij ook nog een box met ruimte voor 125 staande personen en 76 zittende personen. Binnen is er plaats voor 150 personen op een staplek en voor 85 personen op een zitplaats. Ook voor jouw bedrijfsuitje in Scheveningen hebben wij voldoende capaciteit beschikbaar. Uiteraard is er rekening te houden met de grootte van het gezelschap voor het gebruik van de ruimtes. Wil je liever geen spetterend feest, maar met een klein groepje collega’s lunchen in Scheveningen? Met een zakelijk karakter? Ook dat is natuurlijk allemaal mogelijk.

Alles op een rijtje;

 •  Binnen: 150 personen (staand) / 85 personen (zittend)
 •  Box: 125 personen (staand) / 76 personen (zittend
 •  Terras voorzijde: 100 personen (staand) / 78 personen (zittend)
 • Podium: 250 personen (staand) / 180 personen (zittend)
 •  Voorterras: 400 personen (staand) / 180 personen zittend
 •  Mogelijkheid gebruik strand voor feesten met +1000 personen

Vier je bedrijfsfeest Werelds in Scheveningen

Neem meteen contact op met strandrestaurant Scheveningen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om eerst kennis te maken. Of wil je liever meteen een offerte voor het organiseren van een bedrijfsfeest of personeelsfeest. Dat is natuurlijk ook mogelijk en de kennismaking vormt daar uiteraard een onderdeel van. De aanvraag voor een offerte staat al voor je klaar. Je hoeft alleen nog maar even een paar gegevens in te vullen. Bijvoorbeeld dat je een offerte voor een bedrijfsfeest wilt net als het aantal personen.

Wij kunnen bedrijfsfeesten organiseren voor kleine en grote groepen. In het veld voor de toelichting heb je de mogelijkheid om extra informatie te geven. Bijvoorbeeld of je in de avond een bedrijfsfeest wilt organiseren of dat je het feest wilt combineren met een workshop. Of met een andere activiteit voor je bedrijf. Wij nemen na ontvangst van de offerte-aanvraag bedrijfsfeest Scheveningen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie zijn wij zowel telefonisch als per email bereikbaar. Bel ons op 070 2051139 of stuur een email naar info@strandrestaurantwerelds.nl. Wij zijn je graag van dienst!

vraag offerte aan