info@strandrestaurantwerelds.nl 070 2051139
Offerte
Offerte

Trouwen op het strand

Altijd al gedroomd van trouwen op het strand, maar weet je niet waar te beginnen? Vier jouw huwelijk bij strandtent Werelds en maak van jouw dromen dit jaar werkelijkheid. Zo min mogelijk stress, hulp bij de organisatie en verschillende trouwarrangementen.

Team Werelds zorgt dat jullie de dag van jullie leven beleven en ondersteunt waar nodig. Beloof elkaar trouw op een unieke locatie, gewoon in eigen land op Scheveningen!

Vraag offerte aan

Waarom trouwen op het strand?

Twijfel jij nog om te trouwen op het strand? Bij strandrestaurant werelds begrijpen we maar al te goed waarom koppels kiezen voor het strand. De locatie alleen al zorgt voor een romantische en daarbij ontspannen sfeer op jullie speciale dag.

Qua mogelijkheden op de dag zelf biedt het strand daarnaast in combinatie met onze strandtent veel keuze. Zo zit je niet met elkaar in een kleine ruimte op een kluitje maar heb je een veel ruimer gevoel, met uitzicht op de zee. Veel koppels denken bij trouwen op het strand aan het buitenland, wat al aardig in de kosten kan oplopen. Dat is niet nodig. Beloof elkaar trouw op een unieke locatie, gewoon in eigen land op Scheveningen!

Wat strandrestaurant werelds jou te bieden heeft:

Hoe prettig is het om alles uit handen te geven aan een betrokken team van mensen die op je bruiloft voor je klaar staan. Naast een fantastische locatie om te trouwen op het strand wordt de vibe mede bepaald door lekkere drankjes, heerlijke culinaire gerechten en de juiste muziek. Wij serveren je een uniek trouwdiner. Trouwen op het strand doe je daarom bij strandtent Werelds. Alle ingrediënten voor de mooiste dag van je leven zijn hier aanwezig om te trouwen op het strand. 

  • Voldoende plek zowel binnen als buiten
  • Genoeg ruimte voor een dansvloer en een goede dj!
  • Voldoende parkeergelegenheid dicht bij de locatie
  • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Meerdere ruimtes, zitplaats voor 620 personen
  • Diverse originele trouwarrangementen
  • Volledig verzorgde trouwerij

Werelds helpt jou met je bruiloft op het strand

Geen stress maar wel graag trouwen op het strand? Strandtent Werelds helpt jullie graag! Wij hebben tientallen koppels al mogen begeleiden en de ene na de andere succesvolle bruiloft mogen organiseren. Ons team weet als geen ander hoe een spectaculaire en ontspannen dag er op het strand uit ziet. Een wereldse trouwerij, gewoon op het Scheveningse strand. Team Werelds bespreekt graag met jullie alle wensen, eisen en natuurlijk het aantal gasten en denkt ondertussen mee over de complete organisatie.

Strandrestaurant werelds verzorgt een culinair trouwdiner

Niet alleen voor de locatie, maar ook voor een betrokken en toegewijd team en een volledig verzorgde trouwerij kies je voor strandtent Werelds. Zo serveren wij ook graag jouw trouwdiner. We laten jouw gasten graag kennismaken met een veelzijdigheid aan gerechten en producten uit de internationale keuken.

Ons wereldse menu staat vol culinaire verrassingen, en we werken zoveel mogelijk met lokale en verse producten. Uiteraard bespreken we dit vooraf graag met jullie door en bieden wij ook glutenvrije en vegetarische mogelijkheden aan. Zo zorgen we samen voor een smakelijk menu waar iedere gast evenveel van geniet en nog lang over napraat.

Neem contact op

Wil jij dit of volgend jaar graag trouwen op het strand van Scheveningen? Vier je trouwerij bij strandtent Werelds en geef elkaar het ja-woord op een prachtige locatie op het strand. Strandtent Werelds verwelkomt jullie graag. Stuur een mail naar info@strandrestaurantwerelds.nl of geef ons een belletje naar 070 2051139 om onze eerste kennismaking te plannen. 

Pssttt… heb jij toevallig ook nog een vrijgezellenfeest te organiseren? Dit kan ook bij Werelds!

Vraag offerte aan