Workshops

Workshops

Een greep uit onze workshops. Neem voor ideeën of suggesties contact op want er is meer mogelijk!

Workshop Salsa dansen

Dé dans uit Cuba die draait om passie en verlangen. Leer de passen van deze dans die heupen laten bewegen op opzwepende muziek.

Bekwame dansleraren leren basisstappen zodat de zuidelijke sferen van deze dans goed wordt geproefd. Tijdens deze workshop wordt er gewisseld van danspartner zodat er een plezierige interactie tussen de medecursisten ontstaat. Maar ook individueel is deze swingende cursus uitstekend te volgen.

 

Prijs details Offerte aanvragen
Aantal personen  Vanaf 10 personen
Tijdsduur  3 uur

 

Workshop Djembé bespelen

Maak kennis met dit Afrikaanse instrument en trommel mee op het strand van Scheveningen.

Onder begeleiding van een professionele leraar, die dit instrument beheerst in hart en nieren, wordt in groepsverband de ritmische klanken tot gehoor gebracht. Talent of niet, uiteindelijk zal het geluid klinken tot een orkest. In ieder geval verzekerd van vermaak voor iedereen.

, kunt u ook met minder personen boeken.

 

Prijs details Offerte aanvragen
Aantal personen  Vanaf 10 personen
Tijdsduur  1,5 uur

 

 

Workshop Linedancing

Trek cowboylaarzen en doe een cowboyhoed op… de voetjes gaan van de vloer met een workshop line dancing.

Onder begeleiding van een linedance fanatiekeling worden de instructies van deze Amerikaanse dans geleerd zodat er aan het einde van de workshop door iedereen synchroom wordt gedanst op echte countrymuziek.

Deze intensieve maar o zo leuke workshop levert veel lol en hilarische momenten op die geschikt is voor jong en oud.

 

Prijs details Offerte aanvragen
Aantal personen  Vanaf 10 personen
Tijdsduur  1,5 uur

 

Workshop sushi maken

Sushi eten is niet moeilijk maar sushi maken…. Onder genot van een glas sake en met begeleiding van een kok gaan de cursisten een aantal recepten bereiden waarbij de lekkerste sushi op tafel komt. Na de cursus kan er natuurlijk worden genoten van de zelfgemaakte creaties.

De recepten kunnen worden meegenomen zodat er ook thuis in een handomdraai sushi kan worden klaargemaakt.

 

Prijs details Offerte aanvragen
Aantal personen  Vanaf 6 personen
Tijdsduur  3,5 uur

 

Workshop cocktail maken

Een heerlijke tequila sunrise of een caipirinha, na deze workshop wordt het maken van cocktails zo uit de mouw geschud. Onder begeleiding van een professionele bartender worden de heerlijkste cocktail door middel van professionele attributen klaargemaakt. En misschien wel het allerleukste van deze workshop is dat alle cocktail ook worden opgedronken. Leerzaam, smaakvol en plezierig in één workshop.

 

Prijs details Offerte aanvragen
Aantal personen  Vanaf 10 personen
Tijdsduur  1,5 uur

Vaar door de wateren van Den Haag

Laat u varen door een ervaren schipper door de wateren van Den haag. De schipper verteld u leuke weetje en laat u de mooiste plekje zien. Geniet lekker van een hapje en een drankje van onze hofstad. Vergeet uw zonnebrand niet! Deze tocht duurt ongeveer 3 uur en is tot maximaal 8 personen.