info@strandrestaurantwerelds.nl 070 2051139
Offerte
Offerte

Brunchen Scheveningen bij Werelds

Brunchen is een populaire maaltijd traditie waarbij je het ontbijt en de lunch combineert. Een brunch vindt meestal plaats tussen het ontbijt en de lunch, rond 10:00 uur of 11:00 uur. Het is dan ook een samenvoeging van de Engelse woorden “breakfast” en “lunch”. Het concept van brunchen is ontstaan uit de behoefte om op een ontspannen manier van je ontbijt te genieten later in de ochtend. Wat brunchen bijzonder maakt, is de verscheidenheid aan gerechten die je kan bestellen. Tijdens een brunch kan je vaak kiezen uit zowel de ontbijt als de lunchgerechten. Ook heb je een uitgebreide keuze tussen zoete en hartige gerechten.

Kortom, brunchen brengt een ontspannen sfeer met zich mee en mensen nemen de tijd om te genieten van hun maaltijd en tijdens de brunch bij te praten met vrienden en familie. Het wordt dan ook gezien als een sociale gelegenheid.

Wereldse samensmelting van smaak

De naam zegt het al: Strandrestaurant Werelds creëert een culinaire ervaring die de rijke smaken van over de hele wereld omarmt. Onze menukaart is samengesteld met aandacht voor versheid, kwaliteit en creativiteit. Of je nou trek hebt in een uitgebreid ontbijt met onder andere brood, yoghurt met fruit, gebakken ei en diverse vleeswaren of toch liever voor smakelijke American pancakes gaat, bij strandrestaurant Werelds is er voor ieder wat wils. Uiteraard kan je alle gerechten combineren met een lekker warm of koud drankje.

Brunchen op een mooie locatie

Een brunch maak je pas echt af, als je ook nog op een mooie locatie zit. Het interieur van Werelds heeft dan ook een sfeervolle en gezellige uitstraling. Daarnaast zit je natuurlijk op één van de mooiste plekken in Den Haag; Scheveningen. Met uitzicht op zee en de welbekende pier van Scheveningen, kan je tijdens een brunch bij Werelds volledig ontspannen en genieten van het lekkere eten en de omgeving.

Brunchen bij Strandrestaurant Werelds is als een reis door smaak, stijl en sfeer. Dus als jij op zoek bent naar een brunch ervaring die boven alle verwachtingen uitstijgt, zoek dan niet verder dan Werelds in Scheveningen. Wij raden aan om van tevoren te reserveren zodat je verzekerd bent van een tafel bij ons sfeervolle restaurant.

Offerte aanvragen