info@strandrestaurantwerelds.nl 070 2051139
Offerte
Offerte

Waarvoor kan ik terecht bij Werelds?

Of je nu lekker een drankje komt drinken, komt eten of het feest van je leven komt vieren, bij Werelds maken we het je gegarandeerd naar je zin. Wil je iets vieren bij een gezellig strandrestaurant in Scheveningen

Eten en drinken

Onze gepassioneerde koks gaan graag een culinaire uitdaging aan. Dat zie je terug in onze gevarieerde menukaart. We combineren lokale en biologische ingrediënten tot een ware smaaksensatie waar je op ieder moment van de dag van kunt genieten.

Uiteraard kun je bij ons niet alleen lekker eten. Ook voor een drankje kun je uitstekend terecht in onze beachclub in Scheveningen. Ook kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld je bruiloft of bedrijfsfeest op te vrolijken met een keur aan smaakvolle cocktails.

 

  • Diverse borrel- en feestarrangementen
  • Internationale sfeer én keuken 
  • Uitgebreide menukaart
  • Geschikt voor bedrijfsfeesten en bruiloften
  • Goed te bereiken, parkeergelegenheid nabij

Privéfeesten

Heb je een verjaardag of jubileum te vieren? Kom dan genieten van al het heerlijks dat Werelds te bieden heeft! Voor kleine en grote groepen stellen we een persoonlijk programma samen en verzorgen we samen jouw speciale dag, precies zoals jij dat wilt.

Bruiloften en vrijgezellenfeesten

Wat is er nou romantischer dan trouwen op het strand? Geef elkaar het ja-woord in het bijzijn van je geliefden met de voeten in het zand en de ruisende zee op de achtergrond.

In onze beachclub in Scheveningen bieden we verschillende trouwarrangementen. Graag kijken we samen met jullie hoe we jullie trouwerij bij Werelds persoonlijk en onvergetelijk kunnen maken. Uiteraard zorgen we er tijdens het trouwfeest voor dat alles perfect in orde is, zodat jullie alleen maar van de mooiste dag van je leven hoeven te genieten.

Ook voorafgaand aan de grote dag zijn jullie van harte welkom, bijvoorbeeld voor een uniek vrijgezellenfeest. Combineer leuke strandactiviteiten met lekkere versnaperingen en een gezellig feest. Uiteraard denken we graag mee hoe we er voor jullie een superleuk vrijgezellenfeest van kunnen maken.

Bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes

Aangezien de meesten van ons een groot deel van ons leven werkend doorbrengen, is goed contact met je collega’s ontzettend belangrijk. Met een spetterend bedrijfsfeest of leuke teambuildingactiviteiten in Scheveningen komt dat zeker goed!

Wij kunnen voor zowel grote als kleine teams een mooie dag in elkaar zetten en jullie een deel van de organisatie uit handen nemen. Desgewenst verzorgen we met plezier ook de maaltijden in onze beachclub of op het strand eromheen.

Vergaderingen bij Beachclub Scheveningen

Wil je een leuke vergaderlocatie? Kom dan samen met je collega’s inspiratie opdoen tijdens een vergadering in onze beachclub in Scheveningen. Bij Werelds kun je met kleinere en grotere groepen terecht voor vergaderingen. En natuurlijk voor een fijne strandwandeling in de lunchpauze of voor of na het diner.

Je huurt onze ruimte per uur, dagdeel of hele dag. Wij zorgen ervoor dat de stoelen en tafels klaarstaan in een voor jullie geschikte opstelling. Ander materiaal, zoals een beamer, zijn in overleg aanwezig. Uiteraard verzorgen we ook de innerlijke mens met heerlijke hapjes en drankjes. Blijven jullie ook voor een teambuildingactiviteit of een professioneel bereid diner?

Capaciteit

Lekker in je eentje genieten van een drankje tijdens een strandwandeling of een romantisch diner met zijn tweetjes bij een sfeervolle beachclub in Scheveningen? Dan ben je van harte welkom bij Werelds. Maar ook met kleine of grote groepen kun je uitstekend bij ons terecht voor een feest, vergadering of andere activiteit.

Wij hebben verschillende ruimtes tot onze beschikking, zodat we groepen van verschillende groottes een aangename ruimte kunnen bieden. Of je nu wilt zitten of liever staat – alles kan, ook een combinatie van beide. Dit is de maximale capaciteit van onze verschillende ruimtes:

  • Binnen: 85 mensen (zittend) tot 150 mensen (staand)
  • Box: 76 mensen (zittend) tot 125 mensen (staand)
  • Terras aan de voorzijde: 78 mensen (zittend) tot 100 mensen (staand)
  • Podium: 180 mensen (zittend) tot 250 mensen (staand)
  • Voorterras: 180 mensen (zittend) tot 400 mensen (staand)

Ben je met meer mensen? Dan kun je ook gebruik maken van het strand voor Werelds. We kunnen dan meer dan 1000 mensen kwijt in en rondom onze beachclub. Geniet groots van al het heerlijks dat Scheveningen te bieden heeft.

Eten & drinken

Geniet van onze wereldse gerechten gedurende de hele dag. Wat dacht je van een heerlijk ontbijt op het strand of lekkere hapjes tijdens een pauze van je strandwandeling? Ook voor een zalig meergangendiner ben je bij Werelds beachclub in Scheveningen aan het juiste adres.

Onze professionele chef-koks zijn altijd op zoek naar vernieuwende gerechten. Hoewel onze naam anders doet vermoeden, gebruiken we grotendeels lokale streekproducten. Ook gaat onze voorkeur uit naar biologische ingrediënten om optimaal bij te dragen aan duurzame en smakelijke gerechten.

Hoe bereik ik Werelds?

Je vindt Werelds beachclub in Scheveningen aan de boulevard. Ons adres is Strand-Noord 54. Voor vragen, offertes en reserveringen bereik je ons eenvoudig via telefoonnummer 070 2051139 . Je kunt ons ook een e-mail sturen via
info@strandrestaurantwerelds.nl

Je bereikt ons het makkelijkst met het openbaar vervoer. Vanaf station Den Haag Centraal neem je tram 9 of bus 22. Je stapt uit bij halte zwarte pad en steekt dan door richting het strand van Scheveningen.

Kom je met de auto naar Scheveningen? Ook dan kun je strandrestaurant Werelds prima bereiken. Maak gebruik van één van de nabijgelegen parkeergelegenheden, bijvoorbeeld BKS Parking – Strand.