Arrangementen

Arrangementen

feesten en partijen

Arrangementen bedrijfsuitje Scheveningen

Een bedrijfsuitje Scheveningen is uiteraard heerlijk zo aan het strand. Maar wat voor opties zijn er voor uitjes Scheveningen, en waar kunt u terecht? We helpen u graag op weg!

Redenen om een uitje in Scheveningen te organiseren

De keuze voor Scheveningen als locatie voor uw uitje is eigenlijk snel gemaakt. De prachtige boulevard, schitterende stranden, het reuzenrad en de pier, alles is aanwezig voor een onvergetelijke middag of avond. Of het nu gaat om een borrel met 4 man, of een uitgebreid vrijgezellenfeest met een groep van 40, er is voor elke doelgroep wel iets te doen als uitje in Scheveningen.

Opties voor uw uitjes in Scheveningen

Een trouwerij, verjaardag, bedrijfsuitje, of gewoon een gezellige netwerkborrel, voor elke optie is er wel iets te vinden in Scheveningen. De schitterende strandtenten bieden alles van een drankje tot aan een complete bruiloft op het strand. Een uitje in Scheveningen duurt misschien maar een dag of enkele uurtjes, het zal daarna altijd bijblijven als een prachtige herinneringen, waar iedereen het lang na het uitje nog steeds over heeft.

Mogelijkheden bij Werelds voor uw uitjes in Scheveningen

Zoekt u een leuk uitje Scheveningen? Een bedrijfsuitje Scheveningen of andere uitjes Scheveningen? Een trouwerij, verjaardag, vrijgezellenfeest, huwelijk, receptie, bedrijfsuitje, jubileumfeest of wilt u graag een workshop boeken? Alles kan bij Werelds, zelfs een arrangement in combinatie met een workshop is voor ons geen probleem.

Een fantastische locatie en onvergetelijke beleving, dat is precies wat u bij ons Strandrestaurant vindt. De perfecte plek voor uw bedrijfsuitjes Scheveningen, personeelsuitje Scheveningen of een ander uitje Scheveningen! Met ons grote terras is er ruimte zat en heeft u geen last van onze andere gasten. Maar ook wij weten dat er in Nederland geen garantie gegeven kan worden op mooi en droog weer. Hier hebben wij van Werelds rekening mee gehouden, wij hebben een ruim restaurant speciaal ingericht zodat onze gasten ontspannen kunnen genieten van eten, drinken en de gezelligheid. Met een fijn muziekje en soms zelfs live optredens zijn wij dus bij uitstek geschikt voor uw uitje in Scheveningen!

Hieronder vindt u alvast een voorselectie van wat er mogelijk is. We ontvangen met alle plezier grote groepen maar ook kleinere groepen zijn van harte welkom. Wij doen er alles aan om uw bedrijfsuitje in Scheveningen tot een overgetelijke dag te maken.

U leest het al, genoeg keus uit diverse uitjes Scheveningen, neem gerust contact op om uw eigen ideeën met ons te delen. Van bedrijfsuitje Scheveningen tot familie uitje Scheveningen, we stellen het precies samen naar uw wensen!

Reserveer direct

 

 

  • Prijzen zijn per persoon / excl. BTW

Direct contact