Arrangementen

Arrangementen

feesten en partijen

Arrangementen

Zoekt u een leuk uitje Scheveningen? Een bedrijfsuitje Scheveningen of andere uitjes Scheveningen? Een trouwerij, verjaardag, vrijgezellenfeest, huwelijk, receptie, bedrijfsuitje, jubileumfeest of wilt u graag een workshop boeken? Alles kan bij Werelds, zelfs een arrangement in combinatie met een workshop is voor ons geen probleem.

Dat zijn natuurlijk gelegenheden die vragen om een fantastische locatie en beleving. Dat is precies wat u bij ons Strandrestaurant vindt. De perfecte plek voor uw bedrijfsuitjes Scheveningen, personeelsuitje Scheveningen of een ander uitje Scheveningen! Met ons grote terras is er ruimte zat en heeft u geen last van onze andere gasten. Maar ook wij weten dat er in Nederland geen garantie gegeven kan worden op mooi en droog weer. Hier hebben wij van Werelds rekening mee gehouden, wij hebben een ruim restaurant speciaal ingericht zodat onze gasten ontspannen kunnen genieten van eten, drinken en de gezelligheid. Met een fijn muziekje en soms zelfs live optredens zijn wij dus bij uitstek geschikt voor uw uitje in scheveningen!

Hieronder vindt u alvast een voorselectie van wat er mogelijk is. We ontvangen met alle plezier grote groepen maar ook kleinere groepen zijn van harte welkom. Wij doen er alles aan om uw bedrijfsuitje in Scheveningen tot een overgetelijke dag te maken.

U leest het al, genoeg keus uit diverse uitjes in Scheveningen, neem gerust contact op om uw eigen ideeën met ons te delen. Van bedrijfsuitje Scheveningen tot familie uitje Scheveningen, we stellen het precies samen naar uw wensen!

Reserveer direct

 

 

  • Prijzen zijn per persoon / excl. BTW

Direct contact